Mijn Chippendales

Mijn Chippendales

zondag 19 september 2010

Verrassing nummer 12: Bongo Bonnen.

Weer een verrassing, ik mocht de enveloppe al begin deze week open maken en wel om deze reden.
In de enveloppe zit altijd een brief waarop mijn verrassing staat. Deze keer stond er dat ik mijn Bongo Bonnen "die al geruime tijd in de kast liggen" moest besteden, ik mocht zelf uitkiezen waaraan.
Chris was al gelijk de boekjes ingedoken en had in een boekje wel wat leuke dingen gezien, het andere boekje was niet leuk volgens hem.
Ik 's middags ook maar een blik in de boekjes en op de bonnen geworpen en wat bleek; de bonnen waren net een paar maanden verlopen.
Helaas, we moesten er wel hard om lachen, ik kan snel mijn bonnen besteden;)
Ik had ook nog een andere bon (die nog wel geldig was) en dan moest ik daar dus wat voor uitkiezen.
Echt ik krijg steeds meer respect voor mijn man, want iets uitzoeken is helemaal nog niet zo makkelijk.
Uiteindelijk is het dan ook niet gelukt, de High Tea was alleen door de weeks en als je er bubbels bij wilde of het in het weekend plaats wilde laten vinden werden er weer extra kosten in rekening gebracht, de chocolade workshop was belachelijk duur en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Dat ging het dus niet worden, we hebben nu besloten om zelf maar een keer een High Tea te organiseren, uitnodiging volgt nog.
Om een lang verhaal kort te houden, we zijn zondag lekker thuis gebleven.
Ik heb mijn bon aan de Clinic Clowns gedoneerd, Redmer heeft zijn boekhouding zitten doen (moet ook gebeuren) en ik heb lekker met Twan zitten freubelen.
Kortom een relaxte zondag.
Vrijdag 24 september is mijn volgende verrassing en ik kijk en nu al naar uit, wordt vast weer helemaal super.

1 opmerking:

  1. nou een dagje lekker relaxen in deze tijd is ook heeeel fijn toch, en voor je volgende verrassing heb je het denk ik ook wel nodig plus een goed gevulde maag!
    groetjes luus

    BeantwoordenVerwijderen