Mijn Chippendales

Mijn Chippendales

zondag 27 juni 2010

Verrassing nummer 2: Tokkelen van de Euromast



Vandaag ben ik 's middags wezen tokkelen van de Euromast. Wat is dat gaaf!!!
Alle mannen gingen gezellig mee, die wilde mama wel eens zien bungelen op 100 meter hoogte. Redmer en Twan gingen mee naar boven om foto's te maken, Max en Chris bleven beneden staan om de afdaling op de foto en de film te zetten.
In de auto nog even pa en ma gebeld om te zeggen wat ik ging doen en dat ze maar moesten kijken of ze me zagen (hahaha).
Eenmaal boven hebben we toch eerst even van het uitzicht genoten, het was nl een super heldere dag, nog even naar pa en ma gezwaaid en me daarna maar bij het tokkelen gemeld. Eerst werd ik in een tuigje gehesen en aan de veiligheidstouwen vastgemaakt, daarna mocht ik op de reling gaan zitten (met mijn benen aan de buitenkant) en nog steeds genoot ik van het uitzicht.
Het duurde allemaal wat langer omdat ze beneden nog niet klaar waren met de touwen, maar dat kon de pret niet drukken, ik zat volop te genieten.
Uiteindelijk werd ik door twee man op een richeltje (3 cm) getild en daar stond ik dan klaar voor de grote afdaling.
Bij drie moest ik door mijn knieen buigen en er vanaf springen, en dat heb ik dan dus ook maar gedaan.Waanzinnig, Fantastisch, Super Gaaf, dit is kikke..Het nadeel is dat je veel te snel beneden bent, maar ik heb er echt super van genoten. TOPDAG! Het liefste was ik nog een paar keer gegaan en met mij de jongens ook, maar helaas. De volgende verrassing is zondag 4 juli.
.