Mijn Chippendales

Mijn Chippendales

zaterdag 16 oktober 2010

Verrassing nummer 16 & 17: Klussen in huis

Ja jullie lezen het goed "klussen in huis" echt hoor tot nu toe de minst leuke verrassing, of eigenlijk gewoon geen leuke verrassing. Ja lach maar, dan kan er behalve Redmer in ieder geval nog iemand om lachen.
Wees eerlijk, als er op een kalender op de zaterdag èn zondag VOOR een vakantie twee verrassingen staan gepland dan doet dat toch iets anders vermoeden, ja toch. Nou bij mij in ieder geval wel (verwend welnee).
Helaas we zijn gewoon een weekend (met z'n allen) ja de jongens waren ook slachtoffer, lekker aan het klussen geweest (gedeelde smart is halve smart).
Het was ook best wel nodig hoor, ik zal de laatste zijn om dat te ontkennen, maar om het nou op een VERRASSINGS KALENDER te zetten gaat me toch wel wat te ver;)
In ieder geval ziet het er bij ons weer een beetje meer "af" uit. Twan zijn kamer is helemaal klaar, de plinten zitten er na bijna 6 jaar eindelijk op (ik bedoel maar), zijn klokken en nieuwe rolgordijn hangen, alle verlichting is geïnstalleerd en aangesloten, ja zijn kamer is helemaal top geworden.
De afwerklat naast de koelkast heeft eveneens na bijna 6 jaar eindelijk een lik verf gekregen, ziet er toch ineens anders uit, evenals de muur bij de vuilnisbak en de handdoek, ook die ziet er zonder die etensrest en spat tekening eigenlijk toch wel beter uit.
De wortels van de boom van de buren die voor een schots en scheef tegelwerk zorgde zijn onder de tegels weggehaald, je kan er nu weer lopen zonder je tenen te stoten.
En zo hebben we nog meer van dat soort vervelende maar nuttige en nodige klusjes gedaan, oke leuk is anders maar het ziet er dan wel weer goed uit.
Nog niet alles is af, maar we hebben weer een goed begin gemaakt.
De volgende verrassing is zaterdag 23 oktober en ik weet nou eigenlijk niet of ik daar nou naar uit moet kijken, we wachten maar af, tot dan.