Mijn Chippendales

Mijn Chippendales

donderdag 3 februari 2011

Verrassing nr 31: Guido Weijers

Beetje laat met verslaglegging, maar ik heb ondertussen weer een verrassing gehad. We zijn gezellig met zijn vieren naar Guido Weijers geweest en Erica heeft met Twan thuis een feestje gebouwd.
De show Axetos was vanaf 16+ dus het was ook nog spannend of Chris er wel in mocht;) hij is tenslotte in de bioscoop ook al eens geweigerd, dus daar werden tijdens het eten wel weer de nodige grappen over gemaakt.
Maar er was niks aan de hand en we hebben dus lekker met zijn 4en kunnen genieten van een waanzinnige show. Echt lachen!! Wat hij allemaal niet weet te verzinnen, we hebben echt in een deuk gelegen. Ik vond de show eigenlijk wel een beetje vrouw onvriendelijk;) maar volgens max was hij juist man onvriendelijk:(
Zo zie je maar weer dat iedereen het op zijn eigen manier ervaart, maar dat we er allemaal van hebben genoten staat als een paal boven water.

De volgende verrassing is donderdag 17 februari, inderdaad op de verjaardag van Redmer. Dit heeft hij zelf zo gepland, dus zal wel helemaal goed komen.