Mijn Chippendales

Mijn Chippendales

zaterdag 21 augustus 2010

Verrassing nummer 8: Vroege kanotocht Biesbos

Vandaag was het zover, er was weer een verrassing. Deze keer gingen we weer gezellig met z'n allen. Wat alleen een beetje (beetje erg) tegenviel was dat we zo vroeg ons bed uit moesten.
Om 06.00u zaten we allemaal met kleine oogjes in de auto en oh ja we wisten al wat we gingen doen, we hadden nl allemaal de hele week al via de mail aanwijzingen gehad. Chris was uiteindelijk degene die het heeft geraden.
Om iets over half 7 stonden we op de parkeerplaats van de Biesbos, jeetje wat is dat vroeg. maar goed wij ons melden bij de vrijwilligers die ons tijdens de toer door de Biesbos gidsen.

Allemaal een zwemvest aan, een kano en peddels en na een kleine instructie over wat je vooral niet moet doen gingen we op pad of eigenlijk te water.






Twan zat veilig voorin bij Redmer, Chris had zijn eigen kano en Max en ik gingen het samen nog een keer proberen (in Canada bakte we er nl niet veel van).

We hebben gezellig gepeddeld, Max en ik kwamen erachter dat we niet erg vooruit gegaan zijn met onze kwaliteiten, al waren we niet zo slecht als een ander stel dat echt zigzaggend door de Biesbos ging en werkelijk iedere oever om de paar meter geramd heeft.
Op sommige momenten (al komen die maar weinig voor) hadden we zelfs de slag te pakken en gingen we gewoon recht.




We zijn lekker bezig geweest en hebben ons allemaal prima vermaakt, het eea over de Biesbos geleerd, een Beverburcht gezien, alleen helaas geen bevers. De Biesbos is echt een schitterend natuurgebied en ik kan echt iedereen aanraden om er een keer iets te gaan doen.

Na afloop hebben we nog even genoten van een kop koffie, thee en chocolademelk met een echte Beverkoek.
Kortom weer een geslaagde verrassing, al zei Max wel dat ie de volgende keer ook alleen in een kano wil, ik snap het niet hoor :)
Eenmaal thuis (ongeveer 10.30u) ben ik toch nog maar weer even mijn bedje in gedoken tot 13.00u ik was nog wel erg moe;) Max ook trouwens.
De volgende verrassing is zondag 29 augustus, daar ga ik super uitgerust aan beginnen, want zaterdag zit ik de hele dag met mijn bl... k... in de sauna.

PS. Als je op de foto klikt wordt deze gtoter.