Mijn Chippendales

Mijn Chippendales

donderdag 2 december 2010

Verrassing nr 25: Sanne Walle de Vries

Weer een avondje theater, lekker dichtbij huis, samen met Redmer.
Deze keer naar Sanne Walle de Vries, nog een paar bekende van school tegen gekomen.
Sorry Jacq, ik probeer echt redelijke verslagen te schrijven, maar dit wordt weer een korte.
Het was leuk en gezellig, heb af en toe ook echt wel moeten lachen maar.... eerlijk gezegd vond ik het een beetje tegenvallen. Het was niet helemaal mijn ding, kan gebeuren.
Na het klussen staat deze toch wel bij de minst leuke.
Maar niet getreurd, ik heb er nog 15 te gaan;) en de volgende is 4 december, we wachten weer af.

zondag 28 november 2010

Verrassing nr 24: Cameretten

Vandaag lekker samen naar het Nieuwe Luxor om de finale van het Cabaretfestival 2010 mee te maken. We hebben geen idee wat ons te wachten staat, het enige dat Redmer weet is dat er een gastoptreden van Javier Guzman is.
Vanaf woensdag 24/11 is het Festival al bezig, toen was de eerste voorronde. Donderdag 25/11 de tweede voorronde, vrijdag 26/11 de derde en vanavond dus de Finale!!
Het is helemaal uitverkocht en er zit een zeer gevarieerd publiek en een berg familie en fans. De drie finalisten waren OELOEK, Martijn Koning en Jasper van Kuijk.
Ze waren alle drie erg goed, totaal anders van elkaar, maar goed en leuk op hun eigen manier. We hebben dan ook erg genoten, we kregen alleen pijn in onze kont van het lange zitten (duurde ruim 4 uur).
Dan nog even de uitslag: De persoonlijkheidsprijs is gewonnen door Dian Liesker, de publieksprijs door Jasper van Kuijk en de juryprijs door Jasper van Kuijk
De grote winnar is dus Jasper van Kuijk en terecht vonden wij ook.
Ohja wat betreft Javier Guzman, die was weer waanzinnig. Hij heeft een nieuwe show en dit was een try out. Ik kan alleen maar zeggen ga die show zien.
Kortom weer een heerlijk avondje, ik heb nog nooit zo vaak in het theater gezeten, maar ik moet eerlijk zeggen het bevalt me erg goed!!
Mijn volgende verrassing is woensdag 1 december, tot dan.